е. Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за

...
е. Браво, предварително вземат мерки, за продоволствената криза и беднотията, за
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Лапайте мухи, скъпи сънародници! ЕС мисли за вас!

е.  " Браво, авансово вземат ограничения, за продоволствената рецесия и беднотията, за която ни приготвят?? Унизително, непоносимо - над 1300 годишна страна, да я докарат до там, някой да я принуждава да одобри народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени проучвания, че е потвърдено, че са безвредни, за европейци! Не, това изобщо не е Европейски съюз, който би ни довел до разцвет!! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Но кажете ми, за какво
би трябвало да ядем скакалци и червеи, а не говеждо и свинско? До наскоро сполучливо вилнееха веганите и техният претекст беше някак си по-разбираем: НЯМА ДА ЯДЕМ МЕСО, ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕ, ОТ КОИТО ВЗЕМАМЕ МЕСОТО, СА СЪЩО КАТО НАС БОЖИИ СЪЗДАНИЯ И ИМАТ ДУШИ, които ние оскърбяваме, като ядем месото от телата, приютили тези души. Като пренебрегваме съображението, че е допустимо растенията, които са храната на веганите, също да имат душа, дано в този момент се замислим над въпроса: А КАК Е СЪС СКАКАЛЦИТЕ? Не са ли и те създания, които демострират витална интензивност точно, тъй като също имат души, дадени им от Бога. И човек стартира да се чуди, за какво Бог още преди време не е наредил по този начин, че всички да се храним с камъни, щом би трябвало безусловно да се храним с нещо! А не са ли и камъните (макар и „ мъртва природа “) също носители на души?
 

Няма да се заиграят с цените
Цените на скакалците, мухите, хлебарките и червеите ще бъдат изцяло налични за робите и за техните деца и внуци - на старите кози яретата. Истинското месо ще бъде налично само за господстващата класа - робовладелците на внуците на старите кози = яретата за безвъзмездна приложимост.
 
изкуств.месо е туморна тъкан
Натресоха ни палмовата лой, с цел да ни облекат в 10-килограмови " ризници " от неразтворима мехлем. С материя от инсекти ще образуваме рогови люспи по кожата и втора ципа на очите ;)
 
Ще ядете, ще ядем,
без даже да разберем. Ще ги набутват смлени и на прахуляк в тестото и в съвсем всичко друго. На етикетите, или най-малко на множеството, няма да написа нищо, и няма да имаме действителен избор. Също като с палмовата лой и ГМО-то.
 
Ретранслатора
За информация " Индиана Джоунс и храма на обречените "
 
Начи,
Понеже клишетата още веднъж са на мода, логото ще го заемем: " Insects lives matter "
 
Хохохо
Дали правиш разлика сред кренвирши в които е попаднала хлебарка или две и кренвирши съдържащи главно хлебарки... Знаел го от служащи в месокомбинат.. Демек месо преработват, не брашно от щурци и хлебарки...
 
Маргарита
Браво, авансово вземат ограничения, за продоволствената рецесия и беднотията, за която ни приготвят?? Унизително, непоносимо - над 1300 годишна страна, да я докарат до там, някой да я принуждава да одобри народът й да се изхранва с червеи!! Лъжат и че са правени проучвания, че е потвърдено, че са безвредни, за европейци! Не, това изобщо не е Европейски съюз, който би ни довел до разцвет!! Според Севрюкова войната ще продължи 1/2 от времето на ВСВ, т. е. към 3 години, а след нея, задачата на славянството е да поведе човечеството по духовния път на развиване, България ще я има и още веднъж ще бъде с престиж... Е, една към този момент мина...
 
На остаряла коза яре
Целта е да се понижи използването на сила.Пиша го без да влагам страсти.Проверете по веригата нива-зърно-фураж-ферма-кланица-завод за краен артикул какъв брой сила отива....Та доста вода (това също е ток ),пречистателни съоръжения.Не си представяйте че ще ги мелят в каймата...не.Ще се извличат белтъчините.Нещо като нишесте ще се получи и прибавя. Моля без страсти.Който няма доверие купува единствено чиста месо а не кайми от завода(където се поставят добавки-пише го на етикета) или каквито и са е колбаси, луканка,консерви...Може и в месарницата.Аз си закупувам месо и си върша и карначета, и кайма,и саздърма, и русенско варено.Ако купя колбас е от едни марки (испански,френски и италиавски) които вътре са с дробено чисто месо.Доверие никому.Та това.
 
Друг Доктор
Ще се появи типът на Вечно Болният Хомо Сапиенс, милиони хронично заболели от болест на Крон, от невродегенеративни заболявания, метаболитно заболели и свръхзатлъстели, автоимунни заболявания в невиждано количество, онкология в пъти повече от в този момент!!! Това ще се появи.
 
ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е ВКУСНО!
Скъпо било месото и сиренето-лапайте мухи скъпи сънародници! Европейски Съюз мисли за вас!
 
Маги
Германците не поумняха, не си научиха урока, преподаден им през втората международна...Не нервира мечката неоснователно, тъй като няма никаква изгода за народа ти, а противоположното, а единствено му вредиш.
 
на фюрера тейка му
Сега, в случай че някой може да изясни какво е " неправилната страна на историята " ще го черпя една боза.
 
страна на историята
" Погрешната страна на историята " е когато ти (в часност), твоето семейство, народ, страна, коалиция сте изгубили дадена война. Тази оценка може да се даде единствено, откакто войната е завършила. За нас, в частност, това е едвам след личната ни гибел - гледа се, дали си се придържал към истината или към лъжата.
 
Голям плач за тез танкове,
огромни приказки. Немците не са и мечтали за такава реклама на танковете си.
 
teridan
Американците водят хитра политика на изместване на Германия от бизнеса с танкове. Германските танкове би трябвало да бъдат изпратени в Украйна, където евентуално ще бъдат унищожени. На тяхно място американците ще доставят " Абрамс " и ще подменят Германия като снабдител на танкове. Където се настанят американците, Германия повече няма да може да се върне.
 
thenewone
Колко е животът на един танк на бойното поле? В щабовете и на двете страни знаят, че се мери в минути. Какво може да промени една рота, две роти или батальон. Нищо. И двете страни, Америка и Русия, прелестно го знаят. Танкът е настъпателно оръжие и има смисъл да се употребява, в случай че непрестанно компенсираш загубите. Русия може. Америка - не. Щом са стигнали да натискат Мароко и Колумбия, работата отива на изуй гащи. Остават им единствено пингвините от Антарктика.
 
Николай II
Кой ще остане в Украйна да се бие 8 години с Русия? Украинците бяха излъгани с миража на сладкия западен живот (както и ние), само че в този момент вместо сладостен живот получават съсипия и бедност, на която няма да устоят дълго. Много е просто.
 
KuKU
Докато украинските бойци умират патриотите натрупат пачки.
 
teridan
Директора на Централно разузнавателно управление на САЩ посети Киев и някои катастрофираха с хеликоптер, други подадоха оставки, трети бяха уволнени, четвърти бяха уличени в корупция. Съвпадение, допускам...
 
old_beggar
политикът мисли за идващите избори, а държавникът - за идващите генерации... безумците в Брюксел ни вкараха в непозната война – без смисъл, причина и цел!
 
Благодарности
на Гласове, че разгласява Отвореното писмо на Никита Михалков! Ние българите не сме простаци и разбираме доста добре истината, която е в тези редове! Болшинството от народа ни претърпява с тъга страданията на нашите братя по кръв и от двете страни, едните от които са заблудени от западните господари и се бият за непознати ползи. Съжаляваме, че измежду нас име сходни хора, които главно поради пари продават съвестта си! Всяко стадо си има мърша... Но ние сме сигурни, че те са дребното крадливо малцинство от народа ни, представителите на което пазят своите господари поради материални изгоди, което е обсебило съвсем цялата власт у нас и не желае да признае истината, макар че доста добре я знае, само че няма интерес от това! Простете, че нямахме задоволително сили да им се противопоставим!
 
 
25 Яну 202362924 Яну 2023146124 Яну 2023163422 Яну 2023489121 Яну 2023359320 Яну 20236677КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023246911 Яну 2023162123 Яну 2023179328 Дек 20221101
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР